Skal dit barn starte i 0. klasse efter sommerferien?

Skoleindskrivningen skal ske i perioden fra 13/1 – 3/2 2020. Læs her om informationsmøde, digital skoleindskrivning, mv.

Nu er der ikke længe til, at jeres barn måske skal starte i skole. Det kan være en stor beslutning at vælge skole - og netop derfor vil vi gerne hjælpe jer lidt på vej. Jo bedre I kender jeres muligheder, jo mere trygt kan valget blive. Vi vil derfor gerne invitere jer til informationsmøde tirsdag d. 14. januar 2020 fra kl. 17-19.

Her kan I høre mere om vores skole, vores måde at arbejde på og ikke mindst om hverdagen i 0. klasse. Og så vil vi selvfølgelig give jer en rundtur på vores flotte skole.

Hvis I ikke har mulighed for at komme eller har spørgsmål, står vi altid klar til at hjælpe jer videre. Bare ring til skoleleder Kasper Cramer Engebjerg på tlf. 99 82 84 88. Her kan I få afklaret evt. spørgsmål eller aftale et besøg, hvor vi viser jer rundt på vores flotte skole.

Vejledning til forældre 2020-21.pdf

Bilag - oplysningspligt.pdf